dimecres, 28 de desembre del 2011

FINS AQUÍ EL MEU BLOC

Sembla ahir que vam començar la universitat però ja hem acabat les classes del primer semestre, i és per aquest motiu que aquesta serà la meva última intervenció en aquest bloc.
Aquest ha estat el meu primer bloc amb el que he compartit tot el que hem anat treballant a les classes de GTIC i COED amb en Jordi Simón i la Rosa Soler.
Crear un bloc comporta adquirir una sèrie de responsabilitats que només es donen en el cas de que hagis de compartir els teus coneixements amb el món exterior.
Has de ser més reflexiu amb tot allò que publiques, per tant el bloc et fa pensar què, com, quan, per què i a qui ho diràs.
A estat una experiència molt enriquidora i gratificant ja que compartir amb tots vosaltres aquest bloc ha fet que sigui una vivència que complementa i millora tota la feina feta a casa i a l'aula.
Pots penjar tots els apunts i escriure les teves reflexions sense por a perdre-les i a més  ho pots compartir juntament amb totes aquelles persones que hi estiguin interessades.
Per tant espero que aquest bloc hagi servit per ajudar a totes aquelles companyes i company per si alguna vegada no heu pogut assistir a classe o heu tingut problemes amb algun tema en concret.

Per tant no dubtaré en crear un bloc nou o seguir amb aquest si la situació ho requereix.



Gràcies a tots pel vostre seguiment!
Fins aviat!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada