dissabte, 10 de desembre del 2011

VICTOR AMELA, UN BON COMUNICADOR

A classe de C.O.E.D. i de G.TIC vam treballar per grups a un " bon comunicador"  nosaltres vam triat a en Víctor Amela. 

Hem seguit tot allò que ha publicat en els diferents mitjans així com les tècniques que utilitza per comunicar-se i ho hem anat anotant tot en un bloc que hem creat per a l' ocasió.

Després d'haver fet tot aquest seguiment vam arribar a les següents conclusions:

Segons els criteris que hem estudiat a l'assignatura de COED amb la Rosa Soler, hem considerat que en Víctor Amela és un bon comunicador degut a que utilitza moltes eines comunicatives com:
  • transmetre confiança.
  • comunicar-se  d'una forma molt clara i nítida.
  • utilitzar l'humor com una tècnica d'aproximació al públic.
  • utilitzar el llenguatge col·loquial sense emprar paraules massa tècniques.
  • utilitzar amb molta freqüència la ironia per tractar temes de molta importància, sap com utilitzar-la de forma que aquesta mateixa ironia no tregui importància al que diu.
  • la postura corporal, gestos i actitud que adopta ens els seus discursos i intervencions transmet seguretat fent molt creïble el que diu.
  • parla d'una manera molt natural.
  • es nota que coneix profundament el temes que tracta.
Durant el seguiment que li vam fer a en Víctor Amela no vam dubtar en posar-nos en contacte amb en Víctor perquè fos coneixedor o per  si volia opinar sobre la feina que estàvem duent a terme i ens vam endur una sorpresa quan va parlar de la nostra facultat i del nostre treball del Bon Comunicador en el seu bloc.
A continuació us deixo l'enllaç 

Aquí us deixo l'enllaç cap al bloc que hem creat per seguir a en Víctor Amela

 

La realització d'aquest treball ha estat molt enriquidor ja que ha estat molt gratificant que en Víctor Amela reconegues el nostre treball i fes un enllaç del nostre bloc en el seu.

Hem pogut comprovar que realment és una persona clara, pròxima i que dóna confiança tal i com ens havia donat la impressió a través de la seva feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada